dilluns, 15 de juliol del 2013

La nova colla Arquiris

 

Després d'un bon temps de pausa, en què hem patit molts canvis, tornem a reprendre aquest bloc. Però les coses han canviat molt en un any! Els dansaires de la colla Trèvol ja van aconseguir fer-se un bon lloc al món de la sardana de competició i no només van complir els objectius proposats per a la temporada 2012 sinó que també van arribar a ser la segona millor colla alevina de Catalunya!



Però els petits es fan grans, i la nova temporada 2013 ha arribat plena de canvis: els nens i nenes de la Trèvol han pujat a categoria infantil amb el nom d'Arquiris! És per això que hem canviat el format d'aquest bloc, per adequar-lo a la nova etapa que està passant la colla. 
Tot i la importància que suposa el pas a una nova catetoria, cal felicitar a tots els i les dansaires per la gran feina que han fet durant la pretemporada (als que ja havien ballat a la colla Trèvol  i també a les noves incorporacions). Amb les ganes i la il·lusió de tots, hem aconseguit quedar segons al Campionat Territorial de Barcelona Comarques 2013! ENDAVANT ARQUIRIS!

1 comentari: